Aden+Anais® Komplet 3 povijalnih pleničk 120×120 Mickey + Minnie

52,00

Izredno vpojne in mehke pleničke Aden+Anais® iz 100% bombažnega muslina, priročnih dimenzij 120 x 120 cm, so vsestranski pripomoček za nego dojenčka. Kolekcija Aden+Anais® Disney navdušuje s tetra pleničkami z nepozabnimi pravljičnimi junaki

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: ASWC30003DI Kategorija:

Opis

Kolekcija Aden+Anais® Disney, ki navdušuje male zakladke in njihove starše

Večkrat nagrajena blagovna znamka Aden+Anais® predstavlja kolecijo Aden+Anais® Disney, ki navdušuje vse najmlajše in tudi tiste, ki ostajajo mladi po srcu. Kolekcija Aden+Anais® Disney združuje nostalgijo in čarobnost Disneyjevih zgodb; Miki Miške, Levjega Kralja, Medvedka Puja, Bambija in drugih kultnih pravljičnih junakov. Nepozabni Disneyjevi junaki vas in vaše malčke lahko spremljajo na poti skozi vsak nov dan, saj krasijo čudovite priročne dodatke za nego dojenčka; tetra in povijalne pleničke, slinčke, odejice in spalne vreče. Dobrodošli v pravljici, dobrodošli v svetu neskončne otroške domišljije!

100% bombažen muslin – nežen objem za prve prespane urice

Nežne, mehke, izredno vpojne in trpežne tetra pleničke Aden+Anais® iz prvovrstnega bombažnega muslina so obvezen pripomoček za nego dojenčka. Tetra pleničke Aden+Anais® se lahko uporabljajo tako za povijanje dojenčka, kot tudi za nego in zaščito dojenčka in malčka pred zunanjimi vplivi, med vožnjo v otroškem vozičku ali lupinici, kot lahka odejico in odejica za dojenje. Ko dojenček zapusti svoje prvo domovanje: mehko in varno zavetje maminega trebuščka, lahko občuti stisko in zato nemirno spi. Povijanje dojenčkom omogoča slajši in nemoten spanec, Aden+Anais® povijalne pleničke pa zagotavljajo elastičnost in zračnost, zato so primerne za povijanje dojenčka v vseh letnih časih.

Več načinov uporabe povijalnih pleničke Aden+Anais®

Raegan Moya-Jones je v času svoje prve nosečnosti iskala povijalne pleničke iz zračnih materialov. Ker tovrstnega produkta ni našla niti na enem od največjih tržišč na svetu, je ustanovila blagovno znamko Aden+Anais® in svetovnemu tržišču predstavila vsestranske povijalne pleničke iz bombažnega muslina, ki danes navdušujejo družine že v več kot 65 državah. Pleničke Aden+Anais® omogočajo več načinov uporabe. Primerne so za povijanje dojenčka, za nego dojenčka, za čas hranjenja in podiranja kupčka, za čas dojenja, ko omogočajo še več intime za mamico in dojenčka, za zabavne trenutke na trebuščku, ko postanejo podloga za igro, za počitek in spanje, ko jih lahko uporabimo kot lahko in zračno odejico.

Kako pravilno povijemo dojenčka?

Povijanje dojenčkom omogoča slajši in nemoten spanec v udobnem objemu, ki dojenčka spominja na mamin trebušček. Za pravilno povijanje povijalno pleničko sestavimo v trikotnik in dojenčka položimo na hrbet na sredino pleničke, pri tem smo pozorni, da dojenčkova glava gleda čez zgornji rob pleničke. Vzamemo en del povijalne pleničke in z njo nežno ovijemo dojenčka preko roke (pri tem pazimo, da je dojenčkova rama potisnjena navzdol). Pleničko spodvijemo pod dojenčkovo telo, tako da se dela pleničke stikata. Postopek ponovimo še z drugim delom pleničke, s katerim povijemo drugo stran dojenčkovega telesa.

Najlepše darilo za dojenčka in mamico

Kako presenetiti n mamico in dojenčka? Z najlepšimi in resnično uporabnimi povijalnimi pleničkami Aden+Anais® za prve prespane urice in nego dojenčka. Čudoviti barvni potiski za male prince in princeske že vrsto let navdušujejo mamice v veselem pričakovanju, novopečene mamice in dojenčke po vsem svetu. Vsestranske tetra pleničke Aden+Anais® s pravljičnimi potiski v darilni embalaži so čisto posebno darilo, ki bo ostalo prelep spomin na malčkovo otroštvo za vse življenje. S pomočjo povijalnih pleničk je mnogo novopečenih mamic odkrilo pot do bolj mirnega spanca.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aden+Anais® Komplet 3 povijalnih pleničk 120×120 Mickey + Minnie”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja