LIEWOOD® Brisača s kapuco Albert – Unicorn sorbet rose

30,00

Prvo kopanje dojenčka, vsakodnevna čofotanja malčkov v banji, kopanje v morju ali na bazenu, na družinskih počitnicah. Za čas po prav vsakem čofotanju vaših malih zakladkov je na voljo otroška kopalna brisača Liewood® Albert. Liewood® namenja veliko pozornost izbiri visoko kakovostnih materialov, zlasti ko gre za izdelke, ki so v neposrednem stiku z otroško kožo. Kopalna brisača za otroke Albert je izdelana iz 100% organskega bombaža in je nežna do dojenčkove in otroške kože. Brisača omogoča enostavno vzdrževanje; v pralnem stroju pri maksimalni temperaturi 40°C in hitro sušenje na prostem.Mehka in topla otroška kopalna brisača Liewood®, izdelana iz 100% organskega bombaža, je vsestranska in primerna za uporabo tako doma, kakor tudi na počitnicah, na morju ali bazenu.

Otroška kopalna brisača, velikosti 70 x 70 cm, je primerna za dojenčke, malčke in otroke v različnih starostnih obdobjih in bo prav vsakemu malemu zakladku ponudila topel objem po kopanju doma ali na počitnicah.

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: LW12564-2051 Kategorije: , ,

Opis

Podjetje LIEWOOD® strmi k temu, da na tržišču ponuja izdelke, ki so trajnostni in bodo moderni ter funkcionalni za več generacij. Ustanoviteljica, sicer oblikovalka v modni industriji, je želela družinam ponuditi moderne, brezčasne izdelke kot so: organski tekstilni izdelki, mehke pletenine in bambusovi namizni seti. Naj vas prepričajo dizajn, preprostost in nežni odtenki izdelkov Liewood