LIEWOOD® Komplet dveh tetra pleničk Hannah – Rabbit dumbo grey

17,00

Tetra pleničke so vsestranske in nadvse praktične. Tetra pleničke so nepogrešljiv dodatek za nego dojenčka; v času previjanja, pri kopanju dojenčka pa tudi za čas hranjenja in podiranja kupčka. Komplet prikupnih pleničk z zajčjimi ušeski je prelepo darilo za baby shower bodoče mamice ali darilce ob rojstvu. Mehke, nežne in dojenčkovi koži prijazne tetrice, prikladnih velikosti 70 x 70 cm, navdušujejo s prelepimi barvami in prikupnimi zajčjimi ušeski, zato bodo zagotovo polepšale videz prav vsake otroške sobice ali kotička za dojenčka.

Liewood® pri ustvarjanju izdelkov za dojenčke izbira najboljše in visoko kakovostne materiale, ki so hkrati tudi zelo uporabni. Tetra pleničke Hannah Rabbit so izdelane iz 100% organskega bombaža. Pleničke omogočajo enostavno vzdrževanje; pranje v pralnem stroju pri maksimalni temperaturi 40°C. Zaradi lahkotnega materiala se pleničke hitro sušijo, primerne pa so tudi za likanje. Tetra pleničke lahko služijo tudi kot zaščita za dojenčka v vozičku pred zunanjimi vplivi ali kot lahka odejica v toplih poletnih dneh. 100% organski bombaž zagotavlja zračnost in prijeten občutek na koži v vseh letnih časih.

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: LW12376-0032 Kategorije: , ,

Opis

Podjetje LIEWOOD® strmi k temu, da na tržišču ponuja izdelke, ki so trajnostni in bodo moderni ter funkcionalni za več generacij. Ustanoviteljica, sicer oblikovalka v modni industriji, je želela družinam ponuditi moderne, brezčasne izdelke kot so: organski tekstilni izdelki, mehke pletenine in bambusovi namizni seti. Naj vas prepričajo dizajn, preprostost in nežni odtenki izdelkov Liewood