LIEWOOD® Komplet treh tetra pleničk Line – Confetti yellow mellow mix

26,00

Tetra pleničke so vsestranske in nadvse praktične. Tetra pleničke so nepogrešljiv dodatek za nego dojenčka; v času previjanja, pri kopanju dojenčka pa tudi za čas hranjenja in podiranja kupčka. Komplet prikupnih pleničk je prelepo darilo za baby shower bodoče mamice ali darilce ob rojstvu. Mehke, nežne in dojenčkovi koži prijazne tetrice, prikladnih velikosti 70 x 70 cm, navdušujejo s prelepimi barvami zato bodo zagotovo polepšale videz prav vsake otroške sobice ali kotička za dojenčka.

Liewood® pri ustvarjanju izdelkov za dojenčke izbira najboljše in visoko kakovostne materiale, ki so hkrati tudi zelo uporabni. Tetra pleničke so izdelane iz 100% organskega bombaža. Pleničke omogočajo enostavno vzdrževanje; pranje v pralnem stroju pri maksimalni temperaturi 40°C. Zaradi lahkotnega materiala se pleničke hitro sušijo, primerne pa so tudi za likanje. Tetra pleničke lahko služijo tudi kot zaščita za dojenčka v vozičku pred zunanjimi vplivi ali kot lahka odejica v toplih poletnih dneh. 100% organski bombaž zagotavlja zračnost in prijeten občutek na koži v vseh letnih časih.”

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: LW12852-2911 Kategorije: , ,

Opis

Podjetje LIEWOOD® strmi k temu, da na tržišču ponuja izdelke, ki so trajnostni in bodo moderni ter funkcionalni za več generacij. Ustanoviteljica, sicer oblikovalka v modni industriji, je želela družinam ponuditi moderne, brezčasne izdelke kot so: organski tekstilni izdelki, mehke pletenine in bambusovi namizni seti. Naj vas prepričajo dizajn, preprostost in nežni odtenki izdelkov Liewood