Medvedek Bob

22,50

Liewood® Medvedek Bob golden caramel

Pletena igračka iz organskega bombaža je prijazna do nežne dojenčkove kože. Pletena igrčka Liewood® je prelepo darilo ob rojstvu dojenčka. Mehka igračka bo malčku zagotovo v hipu prirasla k srcu.

Darilni paket vsebuje:

  • Liewood® Medvedek Bob golden caramel
  • škatla iz kartona
  • voščilnica

Vaše voščilo *

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: LW14245-3050, LNLK Kategoriji: ,

Opis

Liewood Medvedek Bob golden caramel

Pletena igračka iz organskega bombaža je prijazna do nežne dojenčkove kože. Pletena igrčka Liewood® je prelepo darilo ob rojstvu dojenčka. Mehka igračka bo malčku zagotovo v hipu prirasla k srcu.

Dojenčkova najljubša igračka

Otroci se zlasti na svoje prve igračke zelo močno navežejo. Pletena mehka igračka Liewood® je bila ustvarjena z željo, da lahko starši novorojenčkom in dojenčkom ponudijo igračko za čas crljkanja, igre ali uspavanja, iz zanesljivih in kakovostnih materialov. Pletena igračka Liewood® je izdelana iz 100% organskega bombaža in zagotavlja varno uporabo ob stiku z otroško kožo. Igračko bo vaš mali zakladek lahko imel ob sebi v času igre, uspavanja, na sprehodih v vozičku ali na vožnjah v avtosedeži. Igračko bodo z veseljem vzeli s seboj tudi mali zakladki, ki se bodo prvič odpravili v vrtec, saj jim bo lahko ponudila tolažbo in oporo.

Najlepše igračke Liewood®

Liewood® ustvarja trendi dodatke in opremo za dojenčke, malčke in otroke. Ustvarjalci dodatkov za najmlajše družinske člane iz priljubljenega danskega podjeja pri ustvarjanju upoštevajo resnične potrebe sodobnih družin. Posebno pozornost kreativna ekipa namenja zasnovi praktičnih in varnih dizajnov in izbiri zanesljivih, otrokom in okolju prijaznih materialov. Liewood® igračke so izdelane iz varnih in vsestranskih materialov; silikona, oranskega bombaža in lesa. Posebnost igračk so zdaj že prepoznavne Liewood® živalice, ki jih otroci naravnost obožujejo.

Navodila za vzdrževanje
– Ročno pranje s hladno vodo.
– Izdelek posušite na prostem.
– Izdelek ni primeren za strojno pranje.
– Izdelek ni primeren za uporabo v sušilnem stroju.
– Izdelek ni primeren za likanje.
– Pred prvo uporabo izdelek operite

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Medvedek Bob”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja