Modri gospodič

37,90

Za močno dušico, ki je privekala na svet!

Ninica Trixie® malim zakladom omogoča, da lažje zaspijo. Ninica je prikupna igračka, ki omogoča crkljanje v otroškem vozičku ali posteljici. Prepoznaven Trixie® slonček z ušeski je prelep detajl Trixie® ninice, ki ga dojenček z zanimanjem opazuje. Izredno prijetna, mehka in do dojenčkove kože prijazne  ninica je prelepo darilo ob rojstvu dojenčka. Ninica je malčkova prva igračka, ki ga bo v naslednjih letih spremljala pri vseh novih podvigih in mu vedno nudila oporo in tolažbo.

Prikupna, nežna in mehka ninica iz organskega bombaža je čudovito darilo ob rojstvu. Dojenčkom in malčkom nudi tolažbo in je ena najbolj priljubljenih igračk za lahko noč.

V darilnem paketu je zraven ninice dodana tudi Igračka / ropotuljica za zabavno učenje, ki je prav tako primerna igračka za otroke od rojstva naprej. Tudi najmanjši prstki lahko dobro oprimejo to srčkano majhno igračko. Z zanimivo šumečo igračko v notranjosti se bo dojenček vsekakor veselo in dolgo zabaval, saj spodbuja dojenčka k gibanju in pozitivno vpliva na njegov razvoj motorike ter pomaga pri učenju.

Paket vsebuje:

– Trixie® Ninico Mrs. Elephant.
– Trixie® Aktivnostno igračko/ropotuljico Mrs. Elephant.
–  Voščilnico.

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: 24-2831 24-287, LNLK Kategoriji: ,