Mr. Polar Bear

34,90

Izberite nežno mehkobo in prisrčno igračko!

Ninica Trixie® malim zakladom omogoča, da lažje zaspijo. Ninica je prikupna igračka, ki omogoča crkljanje v otroškem vozičku ali posteljici. Izredno prijetna, mehka in do dojenčkove kože prijazna ninica je prelepo darilo ob rojstvu dojenčka. Ninica je malčkova prva igračka, ki ga bo v naslednjih letih spremljala pri vseh novih podvigih in mu vedno nudila oporo in tolažbo.

Prikupna, nežna in mehka ninica iz organskega bombaža je čudovito darilo ob rojstvu. Dojenčkom in malčkom nudi tolažbo in je ena najbolj priljubljenih igračk za lahko noč.

V darilnem paketu je zraven ninice dodana tudi čudovita priponka za dudo – živalski prijatelj, ki bo čuval dudico vašega malega zaklada .

Darilni paket vsebuje:

  • Ninica Mr. Polar Bear,
  • priponka za dudao Mr. Polar Bear,
  • voščilnica.
Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: 24-569, 24-261, LNLK Kategoriji: ,

Opis

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik.

Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mr. Polar Bear”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja