Roar!

35,90

Za pogumno dušico, ki je privekala na svet!

Ninica Trixie® malim zakladom omogoča, da lažje zaspijo. Ninica je prikupna igračka, ki omogoča crkljanje v otroškem vozičku ali posteljici. Izredno prijetna, mehka in do dojenčkove kože prijazna ninica je prelepo darilo ob rojstvu dojenčka. Ninica je malčkova prva igračka, ki ga bo v naslednjih letih spremljala pri vseh novih podvigih in mu vedno nudila oporo in tolažbo.

Prikupna, nežna in mehka ninica iz organskega bombaža je čudovito darilo ob rojstvu. Dojenčkom in malčkom nudi tolažbo in je ena najbolj priljubljenih igračk za lahko noč.

V darilnem paketu je zraven ninice dodana tudi Igračka / ropotuljica za zabavno učenje, ki je prav tako primerna igračka za otroke od rojstva naprej. Tudi najmanjši prstki lahko dobro oprimejo to srčkano majhno igračko. Z zanimivo šumečo igračko v notranjosti se bo dojenček vsekakor veselo in dolgo zabaval, saj spodbuja dojenčka k gibanju in pozitivno vpliva na njegov razvoj motorike ter pomaga pri učenju. 

Paket vsebuje:

– Trixie® Ninico Mr. Lion.
– Trixie® Aktivnostno igračko/ropotuljico Mr. Lion.
–  Voščilnico

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: 24-231, 24-233, LNLK Kategoriji: ,

Opis

Otroška brezmejna domišljija in zeleno razmišljanje

Belgijska blagovna znamka

svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.