Samorogova mavrica

54,90

Za prva crkljanja!

Vsak mali zaklad ima v različnih obdobjih svojo najljubšo igračko, ninica pa vedno znova zaseda čisto posebno mesto. Ninica je prva igračka za dojenčka za čas crkljanja in počitka. Male rokice se rade oprimejo prijazne tkanine in raziskujejo strukturo igračke. Liewood® skrbno izbira materiale in posveča posebno pozornost izbiri zanesljive sestave izdelkov, zlasti za najmlajše. Ninica Liewood® Agnete ima certifitkat CE, izdelana pa je iz 100% organskega bombaža z Oeko-Tex certifikatom.

Darilnemu paketu je zraven ninice dodana tudi kopalna brisača, ki bo odlična za prvo kopanje dojenčka in vsakodnevno čofotanja malčka v banji. Liewood® namenja veliko pozornost izbiri visoko kakovostnih materialov, zlasti ko gre za izdelke, ki so v neposrednem stiku z otroško kožo. Kopalna brisača za otroke Albert je izdelana iz 100% organskega bombaža in je nežna do dojenčkove in otroške kože. Brisača omogoča enostavno vzdrževanje; v pralnem stroju pri maksimalni temperaturi 40°C in hitro sušenje na prostem. Mehka in topla otroška kopalna brisača Liewood®, izdelana iz 100% organskega bombaža, je vsestranska in primerna za uporabo tako doma, kakor tudi na počitnicah, na morju ali bazenu.

Otroška kopalna brisača, velikosti 70 x 70 cm, je primerna za dojenčke, malčke in otroke v različnih starostnih obdobjih in bo prav vsakemu malemu zakladku ponudila topel objem po kopanju doma ali na počitnicah.

Paket vsebuje:

– LIEWOOD Ninico samorog,
– LIEWOOD Brisačo s kapuco samorog,

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: LW12564-2051, LW12901-5062 Kategoriji: ,

Opis

Podjetje LIEWOOD® strmi k temu, da na tržišču ponuja izdelke, ki so trajnostni in bodo moderni ter funkcionalni za več generacij. Ustanoviteljica, sicer oblikovalka v modni industriji, je želela družinam ponuditi moderne, brezčasne izdelke kot so: organski tekstilni izdelki, mehke pletenine in bambusovi namizni seti. Naj vas prepričajo dizajn, preprostost in nežni odtenki izdelkov Liewoodz