Sreča

21,90

Igračka za lahko noč s prikupnim zajčkom

Ninica Trixie® malim zakladom omogoča, da lažje zaspijo. Ninica je prikupna igračka, ki omogoča crkljanje v otroškem vozičku ali posteljici. Prepoznaven Trixie® zajček z navihanimi ušeski je prelep detajl Trixie® ninice, ki ga dojenček z zanimanjem opazuje. Izredno prijetne, mehke in do dojenčkove kože prijazne bombažne ninice so prelepo darilo ob rojstvu dojenčka. Ninica je malčkova prva igračka, ki ga bo v naslednjih letih spremljala pri vseh novih podvigih in mu vedno nudila oporo in tolažbo.

Prikupna, nežna in mehka ninica iz organskega bombaža je čudovito darilo ob rojstvu. Dojenčkom in malčkom nudi tolažbo in je ena najbolj priljubljenih igračk za lahko noč.

Darilni paket vsebuje:

  • Ninico Trixie® Mrs. Rabbit.
  • Voščilnico,
Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: LNLK, 24-241 Kategoriji: ,

Opis

Otroška brezmejna domišljija in zeleno razmišljanje

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik. Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sreča”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja