Trixie Aktivnostni obroč Mr. Raccoon

23,95

Trixie® Aktivnostni obroček je čudovita aktivnostna igračka s katero boste prijetno zamotili vašega dojenčka. Z raziskovanjem zanimivih didaktičnih obeskov, se bo vaš dojenček zabaval ure in ure. Od opazovanja svojega obraza v majhnem ogledalcu do zvončkljanja zvončka, skritega v glavi živalice, do pomirjanja razdraženih dlesni z gumijastim grizalom. Zabava je zagotovljena!

Material: 100% bombaž, 100% poliester, grizalo 100% ABS
Dimenzije: premer obročka 8 cm, premer igračke 24 cm

Testi in certifikati:

Izdelki Trixie® ustrezajo strogim evropskim standardom in imajo certifikat GOTS

Navodila za vzdrževanje:
– Upoštevajte navodila priložena izdelku.
– Pranje v pralnem stroju do 30°C.
– Ni dovoljeno kemično čiščenje ali uporaba belil.
– Ne sušite v sušilnem stroju in ne likajte.
– Priporočamo ekološki pralni prašek, za dolgo življenjsko dobo izdelka.

Opozorilo: preden izdelek izročite otroku, pravilno odstranite in odvrzite vso embalažo! Ne dovolite da se otrok igra z embalažo

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: 24-591 Kategoriji: ,

Opis

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik.

Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.