Trixie Brisača s kapuco Mr. Fox 70x130cm

42,96

Prvo kopanje dojenčka, vsakodnevna čofotanje malčka v banji, kopanje v morju ali na bazenu. Za čas po prav vsakem čofotanju vaših malih zakladov je na voljo otroška kopalna brisača. Kopalna brisača Trixie® Augusta, ki navdušuje s prelepimi barvami in motivi živalic, ki jih najmlajši naravnost obožujejo.

Otroška kopalna brisača je primerna za dojenčke, malčke in otroke v različnih starostnih obdobjih in bo prav vsakemu malemu zakladku ponudila topel objem po kopanju doma ali na počitnicah.

Material: organski frotir.

Vzdrževanje: pranje na 30°C.

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: 11-871 Kategorija:

Opis

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik.

Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.