Trixie Mini aktivnostna igrača Mrs. Rabbit

14,96

Ta majhna igračka bo vašega malčka spremljala na vsakem koraku kot soborec v svetu, ki ga raziskuje. Njena majhnost bo malčku omogočala, da jo z lahkoto drži s svojimi majhnimi ročicami, vrajeno grizalo pa bo pomirjalo ob izraščanju zob.

Mini aktivnostna igračka Trixie® je primerna za dojenčke od rojstva naprej. Mini aktivnostna živalica, ki je primerna za dojenčke od rojstva naprej, poskrbi, da se vaš malček zamoti v vsakem primeru in bo zagotovo privabila nasmeh na obraz vsakega dojenčka. Mini aktivnostna igračka Trixie® bo najboljši mali prijatelj vašega dojenčka na vsakem koraku. Drobno telo je pripravno za dober oprijem, grizalo pa nudi blaženje razdraženih dlesni.

Material: 100% bombaž, grizalo: 100%TPE, polnilo: 100% poliester
Dimenzije: 16 x 8,5 cm

Testi in certifikati:

Izdelki Trixie® ustrezajo strogim evropskim standardom in imajo certifikat GOTS

Navodila za vzdrževanje:
– Upoštevajte navodila priložena izdelku.
– Pranje v pralnem stroju do 30°C.
– Ni dovoljeno kemično čiščenje ali uporaba belil.
– Ne sušite v sušilnem stroju in ne likajte.
– Priporočamo ekološki pralni prašek, za dolgo življenjsko dobo izdelka.

Opozorilo: preden izdelek izročite otroku, pravilno odstranite in odvrzite vso embalažo! Ne dovolite da se otrok igra z embalažo

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: 24-542 Kategorija:

Opis

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik.

Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.