Trixie Zapestna ropotuljica Mr. Lion

9,95

Prva ropotuljica vašega malčka, ki ob vsakem njegovem gibu sproži zvoke, ki omogočajo lažji in hitrejši razvoj motoričnih sposobnosti. Mehka in ravno prav majhna prisrčno ropota, zato spodbuja dojenčka k gibanju in pozitivno vpliva na njegov razvoj motorike ter pomaga pri učenju vzroka in posledice.

Material: glavica in sprednji del iz 100% bombaža, zadnji del ropotuljice 57% bombaž, 38% bambus in 5% elastan, polnilo: 100% poliester
Dimenzije: 19 x 6 cm
Testi in certifikati:

Izdelki Trixie® ustrezajo strogim evropskim standardom in imajo certifikat GOTS

Navodila za vzdrževanje:
– Upoštevajte navodila priložena izdelku.
– Pranje v pralnem stroju do 30°C.
– Ni dovoljeno kemično čiščenje ali uporaba belil.
– Ne sušite v sušilnem stroju in ne likajte.
– Priporočamo ekološki pralni prašek, za dolgo življenjsko dobo izdelka.

Opozorilo: preden izdelek izročite otroku, pravilno odstranite in odvrzite vso embalažo! Ne dovolite da se otrok igra z embalažo

Product price
Additional options total:
Order total:
Šifra: 24-534 Kategoriji: ,

Opis

Belgijska blagovna znamka Trixie® svoj navdih črpa naravnost iz otroške domišljije, ki nima meja, ne glede na starost. Od prikupnih dekorativnih izdelkov do kakovostnih nujnih izdelkov, na poti ali doma, v ponudbi je moč najti čudovite nežne pastele ali živahne barve, ki polepšajo naš vsakdanjik.

Kljub širokemu naboru barv, pa pri Trixie® razmišljajo zeleno. Verjamejo, da je naša odgovornost zagotoviti boljšo prihodnost našim malčkom, zato ne sprejemajo kompromisov pri materialih, proizvodnji in kakovosti izdelkov. Organski bombaž in minimalna uporaba plastike, ki jo zamenjajo s papirnato ali biorazgradljivo embalažo je le del truda, ki ga vlagajo v bolj trajnosten način življenja.